Вносител на авточасти за всички европейски марки
Официален вносител на авточасти за
 
 
 
Потребител
Парола
• Каталог - авточасти и авто консумативи
КОНСУМАТИВИ-Моторни масла
АВТОЧАСТИ
Тел.: 064 800673
Тел./Факс: 064 823998
GSM: 0896 878285, 0896 878286, 0895 442818
e-mail: italbulcom@el-soft.com
Skype: italbulcom.it

• Автосервизи

     
Автосервиз "ИТАЛБУЛКОМ" - Сервизът, при който получавате високо технологична услуга, съобразена с най-съвременните новости в областта на сервизната дейност за леки и товарни автмобили.

Разполагаме с диагностичен център, възможности за експресен сервиз и със склад за авточасти за всички европейски марки.

Нашият екип професионалисти е на Ваше разположение, за доброто на вашия автомобил и вашето спокойно шофиране!

За контакти със сервиза: 064 800 673
Полезни съвети
 
Двигател: Сменявайте маслото си своевременно - 90% от дефектиралите мотори, са заради отлагания от нередовна смяна на масло и въздушен филтър.Не карайте с по малко от 1500об/мин. Колкото по високи са оборотите толкова по-добро е омазняването и охлаждането, особено при дизеловите агрегати - не се натрупват сажди в ауспуха и турбото.

Скоростна кутия: Не дръжте лоста за скорости в ръката си докато карате. Това води до преждевременно износване на вилките за превключване и лостовата система.
Избягвайте да стоите с натиснат съединител – Притискателният лагер не е направен за продължителна работа а само за кратковременно натискане при потегляне и превключване.
Сменете маслото на поне всеки 60 000км.

Спирачна система: Не доливайте спирачна течност само, защото нивото и е ниско. За да е ниско ( и да Ви свети лампата ) има причина, или са износени накладките или има теч в системата. Нивото е така направено че при износване на накладките да светне лампата за ниско ниво. Своеобразен датчик за износване. Спирачната течност е хидроскопична и трябва да се сменява на всеки две години. Погледнете течността и ако има кафяв цвят, то е време да бъде сменена.

Подготовка за зимни условия: Подготовката за зимата започва с преглед на чистачките, измиващо устройство и отоплението на задния и преден прозорец. 
Проверете гумите си и ако имате зимни ги монтирайте своевременно. Проверката на спирачната система е моного важна особено ако имате проблеми с вибрации при спиране или импулсно спиране ( дисковете са за смяна ). 
Проверете акумулатора и зарядната система под товар. Ако колата ви пали трудно в мокро време сутрин бъдете сигурни, че като застудее ще имате главоболия.


 
назад
нагоре
 

» Моторни масла SELENIA
» Моторни масла SYNTIUM
» Моторни масла URANIA
» Моторни масла TUTELA
» Моторни масла ARBOR
 
» Начало
» За нас
» Автосервизи
» Автокъща
» Контакти
» Използване на Бисквитки
» Условия за ползване


© 2009 - 2018

Всички права са запазени от ИТАЛБУЛКОМ ООД


www.italbulcom.com
www.italbulcom.net

v3.0.8.0
VIZIA Design